Perkhidmatan

Senarai Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan Untuk Anda

Anda ada masalah? Kami sedia membantu anda!

Senarai Harga Rawatan Rynah Care Center Kajang Perdana

Sila rujuk kepada senarai harga bagi rawatan-rawatan kami di bawah

Rynah-Care-Center-Harga-Rawatan-Ala-Carte
Rynah-Care-Center-Harga-Rawatan-Kombo-1
Rynah-Care-Center-Harga-Rawatan-Kombo-2

Servis Rawatan Ala Carte

Servis Rawatan Kombo

Ada pertanyaan?

Tengok Soalan & Jawapan Di Bawah

Kami juga menawarkan rawatan untuk wanita yang mana pesakit wanita akan dirawat oleh perawat wanita kami

Kami boleh datang untuk membuat rawatan di rumah pesakit. Tapi akan ada caj tambahan sekiranya jarak rumah anda lebih 10km daripada pusat rawatan kami di Kajang Perdana. Caj tambahan kami adalah RM 1/km sekiranya jarak tempat anda lebih 10km daripada pusat rawatan kami.

Perawat-perawat kami adalah perawat yang telah mendapat latihan khas dalam bidang terapi dan perawat-perawat kami semuanya bertauliah (mempunyai sijil pengiktirafan)

Untuk rawatan ke rumah pesakit, anda wajib membayar 50% deposit harga rawatan anda. Sekiranya deposit tidak dibayar, secara automatik sesi temujanji rawatan anda akan terbatal.

Urutan batin merupakan salah satu daripada servis yang kami tawarkan kepada semua pelanggan-pelanggan kami. Urutan batin kami untuk lelaki dan wanita.

Kami juga menawarkan rawatan untuk penyakit-penyakit seperti kencing manis (yang tidak teruk), stroke, buasir, sembelit, darah tinggi, sakit dada, migrain dan beberapa penyakit lagi yang boleh dirawat dengan kaedah terapi.

Ya, anda perlu membayar deposit 50% daripada harga rawatan yang anda ingin jalani sebelum kami datang ke rumah anda untuk melakukan rawatan. Ianya sebagai komitmen anda untuk dirawat oleh perawat kami.

Pesakit yang mendapatkan rawatan di Rynah Care Center Kajang Perdana tidak wajib untuk mengambil produk-produk yang kami tawarkan. Anda hanya ambil berdasarkan daripada konsultansi perawat kami.

Sijil-sijil pengiktirafan kemahiran kami

Jangan biarkan badan anda terus sakit!

Dapatkan Rawatan Profesional Bersama Kami